ویزای سرمایه گذاری کانادا

اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا راهی است آسان اما گران برای اخذ اقامت دائم کانادا. اما اینکه این ویزا چیست؟ چه روش‌هایی را شامل می‌شود؟ چه مقدار سرمایه لازم دارد؟ و شرایط آن چیست؟ پاسخ همه پرسش‌ها را ما در ادامه داده‌ایم. اما همین ابتدا بد نیست بگوییم که در میان روش‌های مهاجرت به کانادا، چیزی به اسم ویزای سرمایه گذاری وجود ندارد و ما فقط به این دلیل که این مفهوم در میان عموم رایج است، از آن استفاده کرده‌ایم.

سرمایه گذاری در کانادا شرایط بسیار متنوع و بعضا پیچیده‌ای دارد، به‌همین دلیل اطلاع داشتن از این جزئیات برای موفقیت پرونده‌های مهاجرتی شما بسیار ضروری است. پس توصیه ما این است که با کسب یک مشاوره تخصصی و حرفه‌ای از موسسه ما، با خیال آسوده برای سرمایه گذاری در کانادا تصمیم بگیرید و اقدام کنید:

مخاطب اصلی روش سرمایه‌گذاری در کانادا چه افرادی هستند؟

انواع روش‌های سرمایه گذاری در کانادا برای اخذ اقامت، ویژه افرادی است که در درجه اول پول زیاد (چیزی در حدود بیش از 3 میلیارد تومان) دارند و البته مدرک تحصیلی بالا و یا نمره زبان عالی ندارند! علاوه‌براین این روش فرصت بسیار جذابی برای کارآفرینان و صاحبان ایده‌های نو است که به‌دنبال بستری ناب برای سرمایه‌گذاری هستند.

مهمتر از همه در این روش اقامت شما در کانادا دائمی بوده و می‌توانید همسر و فرزندان خود را نیز همراه خود ببرید و در یک جامعه امن و آرام با اقتصادی پویا مشغول کار و زندگی شوید.

ویزای سرمایه گذاری کانادا
با سرمایه‌گذاری در کانادا، ویزای سرمایه‌گذاری این کشور را دریافت خواهید کرد.

برای اخذ اقامت کانادا با روش‌های سرمایه‌گذاری از کجا شروع کنم؟

اگر خیلی بخواهیم وارد جزئیات روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا شویم، بدتر شما را گیج و سردرگم خواهیم کرد. پس در ادامه سعی کردیم مسیر اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را تا جای ممکن برای شما هموار و روشن کنیم.

👣گام اول ارزیابی شرایط: چون روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا متنوع هستند، باید ببینید شرایط شما به کدام روش نزدیک‌تر است

👣گام دوم انتخاب بهترین مسیر: حالا وقت انتخاب بهترین راه برای سرمایه‌گذاری در کانادا و اخذ اقامت این کشور است

👣 گام سوم آماده کردن مدارک: یک‌سری از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا مدارک خاصی لازم دارند (مانند بیزینس پلن) تهیه این مدارک با دقت خاصی باید انجام شود

👣 گام چهارم ثبت درخواست: حالا زمان ارسال مدارک و ثبت درخواست ویزا و اقامت کانادا است. این مرحله بسته به نوع روش انتخابی شما، بین 16 الی 37 ماه زمان می‌برد

👣گام پنجم پیکاپ ویزا: بعد از تایید درخواست شما توسط اداره مهاجرت کانادا، نوبت پیکاپ ویزا است و پس از آن بستن چمدان و سفر به کشور کانادا!

پس همین الان گام اول را محکم بردارید و از طریق راه ارتباطی زیر، با ما همراه شوید تا به‌طور دقیق و تخصصی شرایط شما را ارزیابی کنیم:

روش‌های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری

حالا بیایید ببینیم کانادا چه مسیرهایی را پیش پای شما برای سرمایه‌گذاری در این کشور و البته اخذ اقامت آن، قرار داده است.

روش اول: راه‌اندازی استارتاپ در کانادا
ویزای استارتاپ کانادا ویژه افرادی است که ایده‌های نو و استارتاپی دارند و به‌دنبال یک سرمایه‌گذار و بستر مناسب برای رشد و توسعه هستند.

💰هزینه اخذ ویزا: 2140 دلار (برای یک فرد مجرد)

شرایط خاص: طرح استارتاپ باید مطابق با قوانین کانادا باشد، یک شرکت سرمایه‌گذار کانادایی باید به شما نامه حمایتی (Letter of Support) بدهد، تمکن مالی شما باید در حدود 13757 دلار (برای یک فرد مجرد) باشد.

مزایا: اخذ اقامت دائم، دریافت شهروندی کانادا پس از مدتی، امکان اخذ وام از دولت کانادا، امکان مهاجرت تیمی تا 5 نفر، امکان اخذ ورک پرمیت باز (مجوز کار برای کارفرماهای مختلف)
روش دوم: کارآفرینی در کانادا
اگر روحیه کارآفرینی دارید و می‌خواهید کسب‌وکاری در کانادا راه‌اندازی کنید که به‌واسطه آن برای شهروندان کانادا نیز اشتغال‌زایی کنید، این روش جذاب‌ترین راه است.

💰سرمایه لازم: 250 الی 350 هزار دلار

شرایط خاص: داشتن سابقه مدیریت یک کسب‌وکار، نمره زبان CLB 5، ایجاد حداقل یک شغل برای یک شهروند کانادایی، داشتن سهم مشخصی از مالکیت کسب‌وکار

مزایا: امکان اخذ اقامت دائم کانادا بعد از 1 سال برای خود و همسر و فرزندان زیر 18 سال‌تان، بدون نیاز به مدرک تحصیلی بالا، امکان استفاده از قوانین حمایتی دولت کانادا
روش سوم: ثبت شرکت در کانادا
این روش مناسب افرادی است که یا می‌خواهند کار خود را از صفر در کشور کانادا آغاز کنند یا به‌دنبال تاسیس شعبه جدیدی از کسب‌وکارشان هستند.

💰سرمایه لازم: 100 تا 200 هزار دلار

شرایط خاص: داشتن ایده تجاری، انتخاب نام برای شرکت، انتخاب نوع شرکت (خصوصی، سهامی یا مشارکتی)

مزایا: هزینه‌های ثبت شرکت ارزان است، تشریفات اداری کمی دارد، نرخ مالیات کمتری نسبت به سایر کشورها دارد، پس از چند سال امکان اخذ اقامت دائم برای شما وجود دارد.
روش چهارم : خرید بیزینس در کانادا
در روش خرید بیزینس در کانادا شما یک بیزینس فعال و آماده را خریداری می‌کنید و با اخذ مالکیت آن در همان ابتدا مشغول کار می‌شوید و به سودآوری می‌رسید.

💰سرمایه لازم: 150 تا 250 هزار دلار

شرایط خاص: سابقه کار مدیریتی، مالکیت حداقل 50% سهم بیزینس

مزایا: به مدرک تحصیلی بالا نیاز ندارد، به مدرک زبان نیازی ندارد، همسرتان نیز در این روش نیز اجازه کار دارد
روش پنجم: خرید فرانچایز در کانادا
این روش نیز مانند خرید بیزینس است، اما اینجا یک شعبه از یک برند معروف را خریداری می‌کنید و مدیریت آن را برعهده می‌گیرید.

💰سرمایه لازم : 50 الی 500 هزار دلار

شرایط خاص: داشتن سابقه مدیریتی، تسلط به زبان انگلیسی

مزایا: اخذ اقامت دائم کانادا برای خود و خانواده‌تان، احتمال ضرر پایین به دلیل شهرت برند
روش ششم: سرمایه‌گذاری استانی در کانادا
این برنامه ویژه استان خاص در کانادا است. هر استان سالانه نیاز خود را برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی اعلام می‌کند. در این روش شما محدود به کار و زندگی در استانی خاص هستید.

💰سرمایه لازم : از 100 هزار دلار تا 2 میلیون دلار بسته به استان انتخابی

شرایط خاص: محدودیت کار و زندگی در یک استان خاص، هر استان شرایط خاص خود را دارد

مزایا: امکان اخذ اقامت دائم برای خود و خانواده‌تان، امکان شرکت در این برنامه از طریق اکسپرس انتری و کوتاه کردن مدت زمان پروسه

چرا دل به دریا بزنیم و در کانادا سرمایه‌گذاری کنیم؟

  • نیروهای متخصص و توانمند زیادی در کانادا می‌توانند به رشد و توسعه کسب‌وکارتان کمک کنند
  • بازارهای کانادا با ثبات است
  • فضای سیاسی این کشور نیز با ثبات و بی حاشیه است
  • در مقایسه با سایر کشورها مالیات رقابتی تر است
  • دسترسی کانادا به بازارهای جهانی آزاد است
  • مهاجرت شما دائمی و همراه خانواده‌تان است

در مسیر اخذ ویزای سرمایه‌گذاری کانادا، چرا به ما اعتماد کنید؟

ما متخصصان تجاری زیادی در کشور کانادا داریم. این افراد با بررسی دقیق شرایط شما و بازارهای کانادا، بهترین فرصت‌ها را به شما پیشنهاد می‌دهند. شما امکان رفتن به یک سفر اکتشافی به کانادا را در کنار ما دارید و می‌توانید در کانادا با وکیل مهاجرتی خود جلسه و نشست داشته باشید. پس شانس خود را برای رفتن به کانادا امتحان کنید.